TUNING

Brabus Mercedes-AMG GT 63 S by Fostla, zanimljivi tuning paket kao šlag na tortu sa 800 KS!

-

Mercedes-AMG GT 63 S u Brabus tuning izdanju dobio je još pojačanje od Fostle…

Ovaj je Mercedes-AMG GT 63 S prvenstveno dorađen kod Brabus stručnjaka. No, Fostla tuning ekipa je odlučila da to nije dovoljno, stoga je uzela stvari u svoje ruke. Naravno, dobro nam znani 4.0 biturbo V8 motor razvija 800 KS i 1000 Nm, a ubrzanje je smanjeno na svega 2,9 sekundi. Maksimalna brzina iznosi elektronski ograničenih 315 km/h.

Što se paketa eksterijera tiče,u prvom je planu aero body kit od karbonskih vlakana koji obuhvaća prednji spojler, otvore za zrak, pragove te stražnji difuzor. Prednja maska sa Brabus logom, Brabus aluminijski naplatci od 21 i 22 inča upareni su sa Pirelli P Zero gumama, a za gromoglasni zvuk V8 motora zadužen je sportski ispušni sustav načinjen od titana. Cijela karoserija spuštena je za  25 mm kako bi ovaj automobil još više došao do izražaja u zavoju.

Za kraj, tu je i posebno dotjerani interijer koji sada još više obiluje kožom, brušenom kožom te detaljima od karbonskih vlakana. Ambijentalno osvjetljenje u 64 boje i dalje je tu, a dobar dodatak su i pragovi sa osvjetljenjem. Nema sumnje, ovako opremljeni i modificifani GT 63 S svakako će plijeniti pažnju gdje god se pojavi.

Autor: Juraj Kamber Grahovac

Autor