NAJBOLJI SA NAJBOLJIM

Breitling i Bentley novim satom slave svoje dugogodišnje partnerstvo

Prvi sat na bazi ove dvije marke pojavio se 1984. i do danas su satovi iz ove suradnje prilično tražena roba…

Bentley i Breitling slave svoje 17-godišnje partnerstvo s novim Chronomat satom. Krasi ga ponovno sjajan mehanizam, a svojim stilom će se svidjeti svim muškarcima i ženama koji uživaju u sportu i ostalim aktivnostima, a drže do stila.

Breitling Chronomat predstavljen je 1984. godine. Breitling je stavio smjelu ulog na impresivan mehanički sat koji se pokazao kao pobjednik i postao mjerilo satova u tom razdoblju. Više od 35 godina, ta opsesija sa satovima i dalje postoji, tako je redizajnirani Chronomat opet postao svestrani sportski sat, ali onaj koji se u istom danu može dobro snaći na plaži, ali i na crvenom tepihu i izgledati savršeno u bilo kojem okruženju.

Obilježja sata podsjećaju na klasični model iz ’80-ih. Chronomat Bentley ima kućište od nehrđajućeg čelika, promjera 42 milimetara sa zelenim detaljima i crnim kontrastnim brojačima kronografa. Sat, predstavljen na narukvici od nehrđajućeg čelika Rouleaux s kopčom od leptira, sadrži graviranu oznaku “BENTLEY” oko prozirnog safira.

Cijena je očekivana, takva dva brenda ipak su priča za sebe, stoga pripremite 7.900 eura.

foto: Bentley

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin