ALICE ĆE BITI SRETNA

Bugatti Chiron Sport, nevjerojatno iznenađenje za suprugu, može li biti bolji poklon od ovoga?

Svaki Bugatti poseban je sam po sebi i ni jedan vlasnik ne pita za cijenu…

Ipak, niti jedan Bugattijev model nikada nije isti. Svi kupci Bugattija vođeni su kroz jedinstveno putovanje personalizacije kako bi stvorili svoj vrhunski automobil. Popis mogućnosti prilagođenih specifikacija gotovo je beskrajan.

Dokazuje to i najnoviji primjerak proizvedenog modela. Koncept ovog uistinu jedinstvenog Chirona Sport, koji je suprug naručio kao poklon za svoju suprugu. Kad kupac izrazi kako želi da njihov novi hyper-automobil izgleda i osjeća se, predan tim za dizajn i prodaju tvrtke Bugatti učiniti sve da ovu viziju pretvori u stvarnost.

Projekt koji nosi ime ‘Alice’, zaključit ćete odmah, po imenu supruge, bio je predodređen da nosi kombinaciju Silk Rosé i Matt Blanc boja.

Vanjska boja Silk Rosé stvorena je kako bi se kombinirala sa sjenom Matt Blanca koja ukrašava vanjski dio i donji dio karoserije, dajući također sličan dojam i naplatcima. Mješavina kože i materijala od alkantare dorađenih u Gris Rafale samo zaokružuje ovu priču, zajedno s ušivanim logotipom ‘Alice’ u naslonu za glavu, ali i na pragu vrata.

Chiron Sport predstavlja drugačiji karakter za Chiron. Kao interpretacija francuskog luksuznog brenda ultimativnog super sportskog automobila, Chiron Sport hrabro nudi čvršću šasiju koja pruža još oštriju upravljivost i uzbudljiviju vožnju. Sve je orijentirano na performanse. Chiron Sport zadržava kultni 8,0-litreni W16 motor i proizvodi se u Atelieru u Molsheimu po jediničnoj cijeni od 2,65 milijuna eura (neto).

foto: Bugatti

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin