ZANIMLJIVA SURADNJA

Bugatti od sad i krasi i brijače aparate, Gilette nikada skuplji!

GilletteLabs, premium odjel inovacija Gillette potvrdio stvaranje uzbudljivog novog partnerstva s Bugattijem, tvorcem vrhunskih svjetskih hiper sportskih automobila, za lansiranje posebnog izdanja brijača.

GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor kombinira snage dva inovatora svjetske klase – jedan u luksuznom njegovanju, a drugi u vrhu automobilskog inženjeringa i dizajna – kako bi svaki doživljaj brijanja bio izniman. Bugattijevu filozofiju kvalitete, preciznosti i snage utjelovljuje brijanje s posebnim izdanjem.

“Oduševljeni smo što radimo s Bugattijem, markom univerzalno poznatom po najmodernijim automobilima. Ova suradnja temelji se na zajedničkoj strasti za kvalitetom i performansama koje definiraju sektor ”, rekao je Gary Coombe, izvršni direktor,

GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor spaja nagrađivanu tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom. Pritiskom na gumb, britva s posebnim grijanjem aktivira i isporučuje trenutnu umirujuću toplinu za osjetno ugodnije brijanje i osjetilno iskustvo. Predstavljena 2018. godine i na svom debiju priznata kao jedan od najpametnijih izuma godine od strane časopisa Time, ova potpuno ažurirana verzija vodi prvu takvu britvicu u drugu dimenziju. S Bugatti potpisom.

Cijena, oko 200 eura…