IZ LIFESTYLE KOLEKCIJE

Bugatti predstavio prvi biljarski stol sportske marke spreman za isporuku

Prvi od ukupno 30 ekskluzivnih biljarskih stolova koje su izradili Bugatti i IXO sada je spreman za ispremu svom vlasniku…

Najavljena suradnja ranije ove godine, između proizvođača Bugatti i IXO (Iconic Xtrem Objects) rezultirala je novitetima u kolekciji Bugatti Lifestyle. Zamršeno dizajnirani biljarski stol najekskluzivniji je model koji je trenutno dostupan, ukrašen izuzetnim ugljičnim vlaknima, aluminijem, titanom i kožom – izrađen tako da odgovara iznimno visokim standardima kvalitete svjetski poznatih hiper sportskih automobila francuske luksuzne marke, kojom će uskoro zagospodariti naš Rimac.

Cijenjeni kupac iz SAD-a dobit će prvi službeno licencirani Bugatti stol za bilijar s jedinstvenom pločom, ukrašenom ikoničnim EB logotipom i gravurom s detaljnim brojem izdanja jedinice 1/30, koji ilustrira njegovu rijetkost.

Prije isporuke u Sjedinjene Američke Države, španjolski proizvođač IXO fotografirao je njegovo remek-djelo, zajedno s Bugatti Divom koji je služio kao vizualna inspiracija.

Uz Bugatti biljarski stol razvijene su i besplatne stavke. Nosač štapa montiran na zid završen je od ugljičnih vlakana, također s 13-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije za praćenje rezultata i daljinsko upravljanje radom stola i svjetiljki. Okviri od bazena od karbonskih vlakana imaju anodizirane aluminijske krajeve obrađene CNC-om koji su oblikovani u istom dizajnu kao i gumbi na Bugatti Chironu i Divu.

Stephan Winkelmann, predsjednik Bugattija, ovom je prigodom dodao: „Zadovoljstvo nam je svjedočiti prvom primjeru Bugatti biljarskog stola, koji je dovršio IXO. Suradnja s proizvodnim partnerom koji odgovara kvalitetama i vrijednostima Bugattija s iznimno vrhunskim materijalima i bez premca ima veliku važnost za nas. ”

Pedro Sanchez, generalni direktor IXO-a, rekao je: „Počeli smo raditi na projektu prošle godine i sretni smo što smo završili prvi dio. To što Bugattijev zapanjujući Divo prati stol za biljar dokaz je njihove podjednake kvalitete i zamršenih detalja. Uložili smo srce u ovu prvu proizvodnju i sigurni smo da će svaki od 30 kupaca uživati ​​u biljarskom stolu onoliko koliko smo mi uživali u njegovoj proizvodnji. ”

Kupci mogu naručiti potpuno prilagođene Bugatti stolove za bazen, odabirom pojedinačnih boja karbona i kože kako bi oblikovali svoje vlastito umjetničko djelo.

Foto: Bugatti