A PRODAJNE BROJKE?

Bugatti u Manchesteru otvorio salon, nekada je važna i sama ekskluzivnost

Manchester, povijesni grad, drugi po veličini u Engleskoj – sjeverno je središte inovacija, umjetnosti i glazbe u zemlji, poznato po svojoj arhitekturi i raznolikom stanovništvu. Dugo je bio lonac za topljenje izvrsnosti; rodno mjesto Alana Turinga i Emmeline Pankhurst i dom dvaju svjetski poznatih nogometnih kluba. Sada je dočekao i Bugatti…

Bugatti izložbeni prostor u Manchesteru i radionica za korisničku podršku hvataju čarobnu bit Molsheima u Francuskoj – doma brenda više od jednog stoljeća – kako bi stvorili jedinstveno iskustvo u kojem će kupci i gosti uživati. Kao prvi izložbeni salon u Ujedinjenom Kraljevstvu koji prikazuje Bugattijev novi korporativni identitet, a tek drugi u Europi, novi izložbeni prostor u Manchesteru je posljednja evolucija u Bugattijevoj potrazi za savršenstvom, ne samo u inženjerstvu i dizajnu, već iu usluzi i iskustvu.

Jon Crossley, izvršni direktor Bugatti Manchester (Sytner Group), rekao je: “Naš tim sa sjedištem ovdje u srcu Cheshirea oduševljen je što ga povezujemo s jednim od najpoznatijih i ekskluzivnih brendova na svijetu. Već smo izgradili sjajan odnos s našim novim kolegama u Bugatti Automobilesu u Molsheimu.”

Guy Caquelin, regionalni direktor za Europu, rekao je: “Velika Britanija je kroz povijest bila jedno od najjačih tržišta za Bugatti. Ekskluzivnost naše partnerske mreže i visoki standardi koje postavljamo svima u Bugattiju, zahtijevaju od nas da odaberemo prave partnere ako se želimo proširiti u zemlji poput Ujedinjenog Kraljevstva. Sa Sytner grupom uspjeli smo to učiniti uspostavljanjem veličanstvene prisutnosti u Manchesteru.”

U Mancherster tako stiže i Chiron Super Sport1, najbrži i najluksuzniji Grand Tourismo model na svijetu, dizajniran je za uzdužnu dinamiku i maksimalnu širinu pojasa unutar “Bugatti spektra performansi”. Trenutačno prepoznatljiv po svojoj karoseriji “dugog repa”, Chiron Super Sport živi i diše aerodinamične performanse i učinkovitost. Najsuvremeniji inženjering i razvoj rezultirali su proširenjem karoserije automobila za približno 25 cm za optimalan protok zraka preko stražnjeg dijela, značajno smanjujući otpor i omogućavajući revolucionarne brzine. Uz redizajniranu verziju kultnog W16 motora, Chiron Super Sport proizvodi 1.600 KS, uz najveću brzinu od 440 km/h, što ga čini najbržim serijskim vozilom koji je Bugatti ikada napravio.

Foto: Bugatti