HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Cadillac Escalade-V krenuo s proizvodnjom, prvi odmah poslan na aukciju

Prvi proizvedeni Cadillac Escalade-V prodan je na aukciji Barrett-Jackson u Las Vegasu…

Prvi Escalade prodan je za 500.000 dolara za Pensole Lewis College of Business & Design, jedini afroamerički koledž i sveučilište u Michiganu. Dodatnih 25.000 dolara donirao je pokrovitelj, te je ček ispisan na ukupno 525.000 dolara.

PLC nudi programe za dizajn, održivost, poslovanje, STEM i još mnogo toga kako bi služio mladim kreativcima u različitim industrijama.

“Cadillac zagovara velike snove i hrabre ambicije, i mi smo oduševljeni ovim rezultatom aukcije,” rekao je globalni potpredsjednik Cadillaca Rory Harvey. “Zahvalni smo Barrett-Jacksonu na pružanju platforme koja će pomoći napraviti razliku za sljedeću generaciju kreativaca u Cadillacovom rodnom gradu Detroitu.”

PLC nudi studentima priliku da unaprijede svoje znanje i vještine kroz intenzivne nastavne planove i programe usmjerene na pružanje iskustava iz stvarnog života relevantnih za njihove discipline. Financijski pristup PLC-a smanjuje prepreku ulasku za sve studente zainteresirane za obrazovanje, budući da korporativni suradnici, poput Cadillaca, financiraju majstorske tečajeve, školarinu i smještaj za studente.

Foto: Cadillac

Autor