Izrađenih od ultra lakih sintetičkih materijala koji su 60% lakši i 10 puta jači od balističkog čelika

Cadillac XT6: Blindirani CUV potpuno neprimjetan pred očima javnosti

Tražite vozilo koje može zaštititi Vas i vaše putnike od pucnjave i drugih balističkih napada?! Ako je to slučaj, onda tim iz tvrtke AddArmor ima idealno oklopno vozilo takvih karakteristika.

AddArmor XT6 nikako nije jeftino vozilo s početnom cijenom od 86.000 USD jer početna cijena za obični Cadillac XT6 iznosi 28.000 USD. Cijena zvuči previsoko, ali za te novce možete imati unutarnji mir odnosno ‘mobilnu sigurnu sobu’ koja štiti Vas i putnike od potencijalnih napadača (npr. Kriminalaca, terorista, aktivnih strijelaca) kazao je izvršni direktor AddArmor-a Pete Blaber, inače bivši veteran specijalnih jedinica.

Tvrtka AddArmor na Cadillac-u XT6 zamijenila je postojeće prozore balističkim staklom otpornim na metke i ugradnjom provjerenih balističkih zaštitnih ploča izrađenih od ultra lakih sintetičkih materijala koji su 60% lakši i 10 puta jači od balističkog čelika. Istovremeno se ne povećava masa vozila kao kod drugih oklopnjaka tako da se u potpunosti vozilo ne razlikuje od tipskog modela što govori kako ne privlači posebnu pažnju i pruža potpunu anonimnost u prometu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin