SERVISNA AKCIJA ZA AMORTIZERE

Citroën je za članove kluba vjernosti pripremio posebnu servisnu akciju, u prvom je planu ovjes vozila

Citroën je pripremio proljetnu servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek do 31. svibnja 2021…

Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju poseban popust od 30 % na prednje i stražnje amortizere kao i dijelove ovjesa. Kako bi vlasnici vozila uživali u svakoj vožnji, besprijekorni amortizeri su posebno bitni. Njihovo prirodno trošenje kroz vrijeme ima štetne posljedice za udobnost, a izričito i za sigurnost jer osiguravaju držanje kotača u kontakt sa tlom bez obzira na uvjete na cesti. Tijekom 20.000 prijeđenih kilometara barem milijun puta upijaju udarce, stabiliziraju svaki kotač i omogućuju normalni rad opruge.

Osim o kilometrima, njihovo trošenje ovisi o težinu vozila i stanju ceste. Iako postoji znakovi upozorenja (teško upravljanje u krivinama, gubitak prianjanja prilikom ubrzanja, udarci kod prijelaza na neravninama) pojavljuju se uglavnom prekasno, kad je put zaustavljanja već produžen do 35%, osjetljivost na aquaplanning povećana do 15% i Vaše gume se troše do 25% brže. Neispravan ovjes je u Hrvatskoj treći razlog pada na tehničkom pregledu.

Iz tog je razloga bitno nakon prvih 80.000 km povjeriti ovlaštenom servisu Citroën kontrolu amortizera, a zatim svakih 20.000 kilometara. Amortizeri marke Citroën pružaju bezuvjetnu udobnost i sigurnost u vožnji te zadovoljavaju stroge specifikacije. Citroën.

Kupci se mogu učlaniti u program vjernosti Citroën Zauvijek u servisima Citroën za 149 kn, iskoristiti odmah popust akcije i ostvariti razne pogodnosti tijekom cijele godine:

  • Povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %
  • Uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine
  • Poseban popust od 30% na najskuplji dio prve ugradnje

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo