NAJČITANIJI ČASOPIS ODLUČIO

Dacia u Njemačkoj iznimno popularna, dokazuju to i četiri nagrade od Auto Bilda

-

Čitatelji časopisa Auto Bild smatraju kako Dacia nudi vozila s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Dacia je zauzela prvo mjesto u kategorijama gradskih automobila, B-SUV-ova i kompaktnih karavana. Ova marka od početka prodaje u Njemačkoj ostvaruje sjajan uspjeh.

Čitatelji časopisa Auto Bild smatraju kako Dacia nudi vozila s najboljim omjerom cijene i kvalitete.
Baš kao i prošle godine, rezultati istraživanja časopisa Auto Bild o „Najboljoj automobilskoj marki u svim kategorijama” smjestili su Daciju na prvo mjesto u kategoriji „Automobila s najboljim omjerom cijene i kvalitete”. Istraživanjem je bilo obuhvaćeno 37 automobilskih marki. Vozila marke Dacia još su jednom prepoznata po svojoj pristupačnosti i pouzdanosti.

Dacia je novi kralj u kategoriji cijena-kvaliteta?
Dacia Sandero najpovoljniji je gradski automobil na njemačkom tržištu. Svojim suvremenim dizajnom i opremom ispunjava najvažnija očekivanja kupaca. Dacia Duster vozilo je B-segmenta koje robusnim izgledom terenca utjelovljuje avanturistički duh marke. Svojom okretnošću i izvedbama s pet ili sedam sjedala, novi Dacia Jogger mijenja pravila igre u segmentu kompaktnih karavana.

Kako je izgledao početak marke u Njemačkoj?
Četverostruka titula koju su marki dodijelili čitatelji časopisa Auto Bild još jednom potvrđuje usmjerenost marke na stvaranje iznimno pouzdanih vozila s dobrim omjerom cijene i kvalitete. Od ulaska na njemačko tržište 2004., Dacia je prodala više od 750.000 vozila. U 2021. zabilježeno je više od 42.000 registracija vozila ove marke, a njezin tržišni udjel iznosio je gotovo 1,5 %.

Autor