SNIMKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

Dijete od tragedije i naleta Škode spasio djelatnik komunalnog poduzeća, pogledajte!

Ovakve snimke nas sve trebaju sve natjerati da se dodatno zamislimo i upravljanje vozila shvatimo kao veliku odgovornost…

U prometu moramo biti svi oprezni, od vozača do pješaka i svih ostalih sudionika u prometu. Dokaz je i ova snimka za koju nije poznato gdje je zabilježena.

Prekršaj koji čini ovaj nesavjesni vozač u vozilu marke Škoda Kodiaq spada u kategoriju najtežih. No, još gore je ono kako ovakve situacije mogu tragično rezultirati. Na sreću ovog djeteta, tu je bio njegov ‘anđeo čuvar’, tj. djelatnik komunalnog poduzeća, kako prenose strani mediji.

Ponovimo još jednom gradivo. Kada automobil stane na pješačkom, drugo vozilo do njega treba slijediti potez prvog, čak i kada su dvije trake u istom smjeru, a naročito kada je dvosmjerna ulica, kao u ovom primjeru.

Na snimku se vidi dijete koje prelazi preko pješačkog prijelaza, ne sluteći potencijalu opasnost, budući da je jedan vozač propisno stao i propustio pješake. Dok s druge strane nailazi, valjda od Boga poslan, čovjek i naglo trči prema djetetu i lovi ga da izbjegne udar… Sekundu poslije, Škoda Kodiaq prolazi u punoj brzini, bez tendencije zaustavljanja.  Dijete slavi drugi rođendan, a roditelji – anđela čuvara.

Foto: Screenshot

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo