320 km dosega

Fiat Novi 500 „La Prima by Bocelli“ donosi duh Italije na najbolji mogući način

Novi 500 „La Prima by Bocelli“ je prvi gradski automobil na svijetu koji ima JBL „Virtual Venues“ tehnologiju, koja pruža savršeno audio iskustvo…

500 ide dalje, nova posebna edicija je spremna. Kao dio standardne opreme, nova verzija ovog kultnog Fiat modela ekskluzivno donosi JBL Premium ozvučenje koje je obradio Bocceli: izuzetno prefinjen premium audio sistem od 320 W i po izradi i po performansama, koji je jednostavan i intuitivan za korištenje. Savršeno je integriran u automobil bez ikakvog utjecaja na unutrašnjost ili prostor prtljažnika. Kako bi JBL audio sistem bio savršeno prilagođen vozilu, Fiat je iskoristio iskustvo maestra Andree Bočelija, najpopularnijeg živog tenora na svijetu i odabrao je nadolazeći novi singl Matee Boccelija za marketinšku kampanju.

„Zbog izuzetnog uspjeha verzije Novi 500 la Prima, najjače verzije naše električne ikone, shvatili smo da naši kupci žele proizvod koji je definitivno premium, talijanski i kultni. Ukratko, žele najbolje od napravljenog u Italiji,“ izjavio je Olivier François, glavni izvršni direktor brenda Fiat i direktor marketinga Stellantis grupe. „Upravo u Italiji mogu naći najbolji izražaj umetnosti, ljepote i glazbe”.

Iz tog razloga, zajedno sa maestrom Andreom Boccelijem, stvorili smo vrhunsko iskustvo zvuka kako bismo unaprijedili tišinu električnog automobila. Zahvaljujući odličnoj JBL Virtual Venues tehnologiji, pružamo našim kupcima prilagođeno iskustvo zvuka. Ovaj revolucionarni premium audio sistem kompletira autentičnu talijansku ikonu, s ponosom napravljenu u Italiji kako bi se svijetu pružio najautentičniji mogući talijanski duh“.

Novi 500 la Prima by Bocelli je dostupan u tri verzije karoserije: cabrio, standardnoj varijanti i 3+1, uz šest boja (Onyx crna, Rose zlatna, Ice bela, Mineral siva, Ocean zelena i Celestial plava). U ponudi bi se trebao pojaviti tijekom svibnja…

Foto: Fiat

Autor