PREZENTACIJA U TIJEKU

Ford Mustang Mach-E i službeno stigao u Hrvatsku

-

Naš prof. dr. Željko Marušić upravo je u Velikoj Gorici, u ZTC-u, gdje prisustvuje predstavljanju električnog Mustang Mach-E modela…

Mustang u električnom izdanju ima puno toga ‘šmekerskog’ poput orginala. Kolika je to istina, prvojerit će naš glavni urednik Željko Marušić. Potpuno novi, potpuno električni, Mustang Mach-E. Model za novu generaciju vlasnika Mustanga. Mustang Mach-E GT donosi uzbuđenja po kojima je ovaj model poznat. Hvatat će 100 km/h u manje od pet sekundi, te će vlasnicima u svakom trenutku ponudit (342 kW) 465 KS i 830 Nm okretnog momenta.

Osim GT inačice, bit će dostupan i nešto normalniji Mustang Mach-E od 337 KS i 565 Nm. Električni sklop daje osjećaj samopouzdanja, obećavajući autonomiju od 500 km po WLTP regulativama. “Mustang Mach-E je jedno od najuzbudljivijih vozila koje je Ford ikad predstavio”, rekao je Stuart Rowley, predsjednik, Ford of Europe, dodajući – “Ovo je jedinstveno električno vozilo, a dolazi baš u pravo vrijeme za kupce u Europi.

“Mustang Mach-E donosi i novi SYNC sustav, moderno sučelje biti će pregledno na 15,5-inčnom zaslonu. Spomenuti infotainment definitivno će plijeniti najviše pozornosti u interijeru sportskog duha. Novi Mach-E očekujemo tijekom ljeta… Pratite naš portal i dalje, donosimo uskoro još više informacija i fotografija.

Autor