KRENULO JE SKUPLJANJE NAGRADA

Ford Mustang Mach-E je i više nego dojmljiv, zaslužio 5 zvijezdica od Euro NCAP i Green NCAP organizacije

-

Ford Mustang Mach-E svom je rastućem popisu nagrada i priznanja dodao savršene dvostruke Euro NCAP i Green NCAP titule s 5 zvjezdica…

Fordov potpuno novi, potpuno električni SUV dobio je maksimalne ocjene od 5 zvjezdica u ocjenama neovisnog tijela za sigurnost vozila i nezavisne inicijative koja promiče razvoj automobila koji su čisti, energetski učinkoviti i nisu štetni za okoliš.

Izvedba Mustanga Mach-E u strogim testovima sudara dala je rezultate od 92 posto za zaštitu odraslih i 86 posto za zaštitu djece.

Standardne napredne tehnologije pomoći vozaču, uključujući inteligentni prilagodljivi tempomat sa Stop & Go sustavom i centriranjem trake, pomoć pri sudaru s automatskim kočenjem u nuždi i sustav zadržavanja u traci s asistencijom u mrtvom kutu, također su pridonijele maksimalnoj ocjeni sigurnosti.

Pokrenut električnim sustavom bez emisija nudi do 610 km čistog električnog dometa WLTP vožnje. Mustang Mach-E također je zabilježio pune ocjene u testovima čistog zraka i stakleničkih plinova tijekom ocjenjivanja od strane Green NCAP-a.

Rezultat od 94 posto za energetsku učinkovitost uključivao je pune ocjene za rad u hladnim i toplim laboratorijskim testovima.

“Mustang Mach-E razvijen je od temelja kao potpuno električno vozilo, kako bismo mogli razviti sigurnost i ekološke performanse u svakom kutku potpuno novog dizajna,” rekao je Stuart Southgate, direktor sigurnosnog inženjerstva u Fordu Europe. “Rezultat je da kupci mogu biti sigurni da voze vozilo koje može brinuti o njima jednako kao i o okolišu.”

Mustang Mach-E jedna je od šest Fordovih pločica s nazivima koji nude elektrificirane pogonske sklopove koji sada pružaju maksimalnu ocjenu sigurnosti od 5 zvjezdica od Euro NCAP-a, uključujući Ford Pumu, Kugu – uključujući Kuga Plug-In Hybrid i Kuga Hybrid, Explorer Plug-In Hybrid, Fokus i Fiesta.

Autor