Fulda Regio Serije 3 nova je teretna cjelogodišnja guma

Cjelogodišnje gume Fulda REGIO serije 3 osiguravaju više prijeđenih kilometara, bolju iskoristivost goriva i pouzdanost u svim vremenskim uvjetima…

Nose i oznaku 3PMSF, a zbog svoje svestranosti izvrsno su rješenje za prijevoze na dugim relacijama i za zahtjevnu gradsku vožnju.

Fulda je svoju ponudu guma za teretna vozila obogatila serijom guma REGIO 3, kojima odgovara na potrebe prijevoznika koji tražeučinkovito rješenje za sve vrste cestovnih prijevoza u svim klimatskim uvjetima i izvrstan omjer između kvalitete i cijene.

Seriju čine REGIOCONTROL 3 za upravljačkuosovinu, REGIOFORCE 3 za pogonsku osovinu i REGIOTONN 3 za prikolice, a njezin razvoj diktirali su potencijal prijeđenih kilometara, iskoristivost goriva i prianjanje.

Gume se odlikuju dubokimprofilom, usavršenom kombinacijom lamela i robusnih blokova te neusmjerenim dezenom gaznog sloja koji omogućuje do četiri posto više prijeđenihkilometara1. Gume na svim osovinama imaju oznaku pahuljice u planini s tri vrha (3PMSF), kojadokazuje njihovu usklađenost s najzahtjevnijim zakonodavstvom za zimske gume.

Guma Fulda REGIOCONTROL 3 ima robustan dezen s pet rebara i vrločvrstim ramenim rebrima, što smanjuje trošenje ramenoga dijela. U usporedbi s prethodnicom, Fulda REGIOCONTROL 3 na raspolaganju ima 4 % veći volumen za trošenje, što omogućuje više prijeđenih kilometara, a boljem prianjanju pridonosi izrazit dezen gaznog sloja s ukrižanim lamelama. Neke dimenzije imaju i povećanu nosivost. Guma je stoga idealna za najnoviju generaciju kamiona koji zbog ekoloških standarda EURO 6 i komponenti povezanih s elektrifikacijom imaju veću težinu na upravljačkoj osovini.

Guma REGIOFORCE 3 također se ponosi robusnim dezenom s pet rebara i ukrižanim žljebovima tepoluotvorenim ramenim rebrima s elementima za ojačavanje. Fulda je s pomoću te inovacije poboljšala raspršivanje vode i smanjila trošenje ramenogadijela, što jamči izvrsno prianjanje i više prijeđenihkilometara. Gume REGIOFORCE 3 i REGIOCONTROL 3 omogućuju i obnavljanje gaznog sloja i zaštitu žljebova. To produžuje njihov vijek trajanja i snižava ukupne troškove vlasništva.

Radi osiguravanja cjelogodišnje izdržljivosti, guma za prikolice s povećanom nosivošću zahtijeva jednakutehnologiju kao ona za vučnu jedinicu. Guma REGIOTONN 3 omogućuje tu izdržljivost zahvaljujući lamelama koje dosežu dvije trećine dubine čitavoga gaznog sloja. To znači da guma omogućuje izvrsnu stabilnost prikolice sve do kasnog životnog vijeka. Dodatnu prednost ima iFuldin inovativan dezen, zbog čega guma postiže mali otpor kotrljanja, što pridonosi boljoj iskoristivostigoriva.

 

 

Autor