VRIJEDNO PRIZNANJE

HAC dobio Grand Prix za komunikaciju reforme cestovnog sustava

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Hrvatske autoceste dobitnici su ovogodišnje nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću, HUOJ – Grand Prix u kategoriji odnosi s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt ‘Reforma cestovnog sektora u Republici Hrvatskoj – komunikacijska podrška u transformaciji sustava’.

Odlična komunikacija ključna je za kvalitetne odnose u organizaciji i odnose s ostalim javnostima koje su bitne za ostvarenje poslovnih ciljeva organizacije. Komunikacijska izvrsnost traži kontinuirano usavršavanje, preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti profesionalaca u struci odnosa s javnošću.

Izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata u odnosima s javnošću, Hrvatska udruga za odnose s javnošću potiče dodjelom najprestižnije nagrade u ovom području u Hrvatskoj, od 2007. godine. Nagrada Grand Prix je prije svega priznanje stručnjacima u odnosima s javnošću, ali i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću i važnosti komunikacije u javnosti.

Dodatna vrijednost nagrade je edukacija i usavršavanje koje proizlazi iz razmjene iskustva i znanja kroz prezentaciju komunikacijskih projekata. Nakon prošlogodišnje „Velike nagrade sigurnosti“ Hrvatskim autocestama, za najbolju medijsku kampanju projekta „Hitni koridor spašava život“, ovo još jedna vrijedna nagrada za izvrsnost u komunikaciji.

Grand Prix HUOJ-a još je važniji kada se pogleda aspekt zahtjevnog procesa restrukturiranja koji već dvije godine provodi Ministarstvo mora prometa i infrastrukture zajedno s Hrvatskim autocestama.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo