POSEBNA PRILIKA

Hibridi ne moraju uvijek biti skupi, dokaz tomu je Toyota

Toyota je odlučila svoje nove hibridne modele ponuditi na još atraktivniji način uz korištenje ekoloških poticaja…

Domaći je zastupnik u sklopu “pobjedničke ponude” kupcima odlučio ponuditi ograničen broj novog modela CH-R, ali i Yarisa te Corolle. Ponuda koja je na snazi do kraja ožujka uključuje eko-poticaje (CH-R 25.000 kn, Yaris 16.700 kn te Corolla 15.000 kn) ali i desetogodišnje jamstvo na baterijski sklop.

Toyota C-HR,  jedan je od najatraktivnijih automobila na našem tržištu. Model je nedavno osvježen, a najnovija verzija za 2020.godinu u ponudi je u svim Toyota centrima u Hrvatskoj.  Upečatljiv izgled i vrhunski dizajnirana unutrašnjost koja osigurava udobnost i izvrsnu preglednost svakako su aduti koji idu u prilog ovom automobilu. Toyota C-HR kompaktni je crossover B-segmenta,  a napredna hibridna verzija uz ekološke poticaje stoji 180 tisuća kuna.

(foto: Toyota.hr)

Toyota Corolla Hatchback nudi se uz hibridni pogon, ali i Toyota Safety Sense sigurnosnim sustavima. Uz ekološki poticaj, starta s cijenom od 160 tisuća kuna.

(foto: Toyota.hr)

Najmanji model u ponudi,Toyota Yaris, također se nudi s hibridnim pogonom koji je jedinstven u toj klasi vozila, a uz eko-poticaje stoji 114 tisuća kuna.

Uz sve modele, tu su i atraktivne ponude za financiranje, snažni i efikasni benzinski motori te besprijekorna pouzdanost po kojoj je Toyota poznata.