Hibridi ne moraju uvijek biti skupi, dokaz tomu je Toyota

Toyota je odlučila svoje nove hibridne modele ponuditi na još atraktivniji način uz korištenje ekoloških poticaja…

Domaći je zastupnik u sklopu “pobjedničke ponude” kupcima odlučio ponuditi ograničen broj novog modela CH-R, ali i Yarisa te Corolle. Ponuda koja je na snazi do kraja ožujka uključuje eko-poticaje (CH-R 25.000 kn, Yaris 16.700 kn te Corolla 15.000 kn) ali i desetogodišnje jamstvo na baterijski sklop.

Toyota C-HR,  jedan je od najatraktivnijih automobila na našem tržištu. Model je nedavno osvježen, a najnovija verzija za 2020.godinu u ponudi je u svim Toyota centrima u Hrvatskoj.  Upečatljiv izgled i vrhunski dizajnirana unutrašnjost koja osigurava udobnost i izvrsnu preglednost svakako su aduti koji idu u prilog ovom automobilu. Toyota C-HR kompaktni je crossover B-segmenta,  a napredna hibridna verzija uz ekološke poticaje stoji 180 tisuća kuna.

(foto: Toyota.hr)

Toyota Corolla Hatchback nudi se uz hibridni pogon, ali i Toyota Safety Sense sigurnosnim sustavima. Uz ekološki poticaj, starta s cijenom od 160 tisuća kuna.

(foto: Toyota.hr)

Najmanji model u ponudi,Toyota Yaris, također se nudi s hibridnim pogonom koji je jedinstven u toj klasi vozila, a uz eko-poticaje stoji 114 tisuća kuna.

Uz sve modele, tu su i atraktivne ponude za financiranje, snažni i efikasni benzinski motori te besprijekorna pouzdanost po kojoj je Toyota poznata.

 


Komentari

loading...