Limuzina novog doba

Hyundai Grandeur kao pokazni primjer moći i luksuza iz Koreje

-

Hyundai Motor Company predstavio je novu, 7. generaciju prestižnog modela – Grandeur. Potpuno novi model dolazi šest godina nakon šeste generacije lansirane 2016.

Od svog debija kao Hyundai vrhunska limuzina 1986., Grandeur je predvodio korejsko tržište limuzina, s dizajnom i inovacijama koje predstavljaju uspjeh i vrhunsku kvalitetu. Grandeur sedme generacije razvio se u model s novom razinom profinjenosti i sofisticiranosti, pun inovativnih dizajnerskih poteza i visokotehnoloških detalja, što odražava veliku transformaciju koja se događa u sektoru mobilnosti, a da se pritom ne gubi iz vida golemo nasljeđe modela.

“Sedma generacija Grandeur izražava naše poštovanje prema prošlosti i predanost da idemo dalje u budućnost,” rekao je SangYup Lee, izvršni potpredsjednik i voditelj Hyundai Design Centra. “Stvaramo novi standard za tržište premium limuzina kroz emotivan dizajn i profinjeno korisničko iskustvo.”

Vanjski dizajn potpuno novog Grandeur nadahnut je prethodnim modelima i primjenjuje filozofiju Hyundai Motora kako bi se osvrnuo na svoju prošlost dok postavlja smjer za budućnost.

Jedan od najistaknutijih aspekata modela su njegovi gabariti i izvrstan osjećaj za proporcije koji uravnotežuju vrhunske i dinamične stilske atribute. Potpuno novi Grandeur definiran je Seamless Horizon lampom inspiriranom prvim svjetlom zore, naglašavajući široki stav modela i usklađujući se s njegovom parametričnom rešetkom dragulja. Lampa Seamless Horizon savršen je spoj tehnologije i umjetnosti i karakterizira dizajnerski senzibilitet tvrtke Grandeur usmjeren na budućnost.

Čisti volumen velike limuzine naglašen je jednom karakternom linijom koja teče glatko i vodoravno od prednjih svjetala do stražnjeg kombiniranog svjetla preko čistih, nenatrpanih stranica karoserije s vratima bez okvira i ručkama s automatskim ispiranjem koje odražavaju suvremeni stil i profinjenost modela.

Za potpuno novi Grandeur, Hyundai Motor stvorio je unutarnji prostor koji okružuje obložen vrhunskim i održivim materijalima kako bi pružio čist, udoban predah za užurbane živote, stoji u priopćenju Hyundija.

Foto: Hyundai

Autor