DO 245 KS!

Hyundai Kona N (2021.), Korejci potvrdili dolazak ekstremnog SUV modela

Hyundai Motor potvrdio je kako će sljedeći član njihove N postave biti potpuno novi KONA N. Model će biti prvi SUV visokih performansi korejske marke…

“Oduševljeni smo što ćemo proširiti recept za uspjeh koji smo razvili s i30 N i, nedavno, s i20 N na jednog od naših najpopularnijih SUV modela. Kona N stiže!” započeo je govor Andreas-Christoph Hofmann, zamjenik Predsjednika marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe. “Kona tako postaje dio N obitelji, te stvara dodatno odvažniji dojam o brendu.”

Nova Kona N bit će dostupna s osam-brzinskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, poznatim kao N DCT. U kombinaciji sa svojim 2.0 Turbo motorom, sigurno će pružiti snažno i okretno iskustvo vožnje. Kao i kod ostalih N modela, potpuno nova KONA N bit će opremljena raznim značajkama vožnje visokih performansi kao što su Launch Control i emocionalno zvučno iskustvo.

“Potpuno novi KONA N prvi je “vrući terenac” marke N”, kaže Till Wartenberg, potpredsjednik i šef pododjeljenja za upravljanje markama N i Motorsport u Hyundai Motor Company.

Kona N trebala bi stići kroz 2021., a prije njene premijere, sitno brojimo do dolaska i20 N.

foto: Hyundai

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin