KOREJCI SVE UVJERLJIVIJI

Hyundai Kona N oduševila njemačke novinare, T-Roc R u problemu!

Njemački automobilski časopis Auto Motor und Sport oduševljen je N verzijom najprodavanijeg Hyundai modela te čak vjeruje da nadmašuje svoje konkurente…

“Užitak u vožnji daleko je veći od onog u konkurenciji s pogonom na sva 4 kotača, koji nudi Volkswagen T-Roc R … a uz to je i znatno jeftiniji ”. Njemački Stern pohvalio je Hyundaijeve inženjere jer su osigurali optimalno iskustvo u vožnji: „Upravljanje je precizno, dok kočnice odlično reagiraju na svako stanje na cesti”.

Talijanski mediji istaknuli su da je Kona N pravi sportski automobile za svaki dan pun zabavnih trenutaka u vožnji. Gazzetta je istaknula je snažne vozne performanse modela N, što ovaj povišeni N model ističe kao prvu takve vrste u segmentu sportskih SUV-ova.

“Potpuno moderan automobil s prednjim pogonom”
Ni novinari britanskog Autocara nisu ostali hladnokrvni, jer “responzivno upravljanje koje pruža dobar osjećaj u zavojima – definitivno ima više zajedničkog s nabrijanim modelima nego SUV-om”. Osim toga, bili su impresionirani pristupačnošću modela u usporedbi s konkurentima. Auto Express istaknuo je da je Kona N “potpuno moderan automobil s prednjim pogonom, ne samo u smislu mogućnosti, već i iznenađujuće lakoće s kojom održava tempo.”

Hyundai Kona N nakon ovoga, mora doći i u naše ruke, na detaljan test.

FOTO: Hyundai

Autor