NASTAVAK SURADNJE

Hyundai Motorsport i Shell produžuju WRC partnerstvo za tri godine

Hyundai Motorsport produžio je svoje dugogodišnje partnerstvo sa Shellom prema kojem će globalna energetska kompanija ostati glavni sponzor i tehnički partner FIA Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) još tri godine.

Partnerstvo je odnijelo 21 pobjedu na WRC-u, uključujući i posljednju na Rally Italia Sardegna, ujedno i prvu s novim Hyundai i20 N Rally1 automobilom Hyundai Motorsport i Shell zajedno su proslavili dva naslova proizvođača, 2019. i 2020., kao i posljednju pobjedu na Rally Italia Sardegna, prvu za potpuno novi automobil Hyundai i20 N Rally1.

Tijekom devet sezona do danas, Hyundai Motorsport imao je potpunu pouzdanost motora i prošao staze bez problema uz pomoć maziva Shell Helix Ultra, koja su dizajnirana za vrhunske performanse motora bez kompromisa. Tehničko partnerstvo dalo je dodatnih 1,5 konjskih snaga. To predstavlja prosječnu prednost od šest sekundi na svakom reliju, gdje čak i najmanje sitnice mogu napraviti veliku razliku.

Predsjednik Hyundai Motorsporta, Sean Kim i vozač Hyundai Shell Mobis World Rally tima, Dani Sordo, nastavljaju pobjedničko partnerstvo u novoj hibridnoj eri.

Sean Kim rekao je da surađuju s tvrtkom Shell od samog početka njihovog WRC putovanja. Dapače, naglasio je da je upravo Shell odigrao ključnu ulogu omogućujući Hyundai Motorsport timu dva uspjeha u tituli. Dani Sordo nadodaje kako je evoluciji Hyundai automobila tijekom godina iznimno pomogla ova tehnička suradnja između dvije tvrtke koje razumiju što je potrebno za pronalaženje performansi – i isporučuju ih kada je to potrebno.

Proširenje sponzorstva i tehničkog partnerstva s Hyundai Motorsportom predstavlja snažnu i vrijednu platformu za Shell.

Ade Ajala, potpredsjednica Global Key Accounts, New Business Development and Strategic Alliantions u Shellu, rekla je da će suradnja omogućiti timovima nastavak zajedničkog rada kako bi nam pomogli u ostvarenju trenutnih i budućih ambicija te inicijativa u pogledu održivosti.

Foto: Hyundai

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo