VELIKA POTRAŽNJA

Hyundai ubrzava proizvodnju Kone EV za Europu kako bi skratio vrijeme čekanja kupaca!

-

Zbog neprestanog povećanja potražnje za vozilima s nultom emisijom, Hyundai će utrostručiti dostupnost svog modela Kona EV za kupce u Europi…

Počevši u ožujku 2020. godine, kompanija će započeti proizvodnju Kone EV u svom češkom proizvodnom pogonu u Nošovicama, kao i povećati postojeću opskrbu iz pogona Ulsan u Južnoj Koreji. To će drastično smanjiti rokove isporuke za kupce u Europi.

Odluka o dodatnoj proizvodnji Kone EV u Europi donesena je kako bi se skratili rokovi isporuka Hyundaijevim europskim kupcima. Otkako je u prodaji od 2018. godine, potražnja za Kona EV modelom nadmašila je očekivanja, a povećani kapacitet namijenjen je praćenju rastuće potražnje.

“Slušamo naše kupce i donijeli smo ovu odluku kako bismo zadovoljili rastuću potražnju za našim električnim vozilima. Budući da sve više i više ljudi postaje zabrinuto zbog utjecaja svog izbora automobila na okoliš, vidimo ogroman potencijal za električne automobile na europskom tržištu”, rekao je Dong Woo Choi, predsjednik i izvršni direktor Hyundai Motor Europe. “To odražava naša progresivna razmišljanja i učvrstit će našu poziciju lidera u budućoj mobilnosti.”

 

Autor