VISION GRAN TURISMO SV

Jaguar Vision Gran Turismo SV, najnoviji model stiže na Play Station konzole već slijedeće godine

Jaguar Vision Gran Turismo SV nova je jurilica koja za sad stiže samo u Gran Turismo igrici…

Maksimalna brzina od 255 km / h, aerodinamični dizajn usavršen do savršenstva i pobjednička tehnologija pogonskog sklopa definiraju Jaguar Vision Gran Turismo SV – najnoviji potpuno električni virtualni trkaći automobil razvijen za Gran Turismo i izgrađen u stvarnom svijetu kao cjelovit model studij dizajna.

Jaguar Vision Gran Turismo Coupé – prvi potpuno električni Jaguar sportski automobil stvoren za svjetski poznatu seriju Gran Turismo, objavljen u listopadu 2019. – već se pokazao vrlo uspješnim, privlačeći igrače svojim radikalnim dizajnom nadahnutim baštinom, usmjerenim na vozača unutrašnjost i izvanredna vožnja i upravljivost.
Ipak, timu iz Jaguar Design, SV i Jaguar Racing, Vision GT Coupé predstavljao je samo početnu točku za razvoj Vision GT SV. Bila je to prilika da se preispita sve što bi moglo poboljšati performanse i pritom razmislite kakav bi mogao biti električni Jaguarov trkački automobil izdržljivosti.

Temeljna za taj proces bila je detaljna analiza povratnih informacija igrača s mrežnih videozapisa i foruma. Ovo „testiranje virtualnog svijeta“ u kombinaciji s višesatnim „upravljačem“ omogućilo je dizajnerskim i inženjerskim timovima da točno utvrde kako optimizirati Vision GT SV kako bi stvorili savršeni električni gaming trkački automobil.

Racionalizirana, lagana kompozitna karoserija sada sadrži četiri Jaguar Racing i SV dizajnirana elektromotora u odnosu na Coupéova tri, generirajući kombiniranu snagu od 1903 KS (1.400 kW) i 3360 Nm trenutnog okretnog momenta sa prednošću vuče i dinamikom inteligentnih potpuno pogon na kotačima i vektorizacija momenta. Ubrzanje do 100 km/h traje samo 1,65 sekundi, a maksimalna brzina iznosi 410 km/h. Ovaj će model stići na Play Station konzole tijekom 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin