NAGRADA ZA PR STRUČNJAKA

Jasmina Pecotić primila Nagradu za odnose s javnošću 2019. godine!

Višestruko nagrađivana gđa. Pecotić danas je zaprimila itekako zasluženu nagradu…

Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodijelio je danas Zlatne plakete zaslužnim pojedincima iz automobilske industrije. Zlatnu plaketu za Odnose s javnošću 2019. godine dodijelio je Jasmini Pecotić, PR Manageru za Citroën, DS i Peugeot u Hrvatskoj.

Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka i znanstvenika iz ove industrije svake godine vrednuje trud i nastojanje PR struke da što bolje i kvalitetnije predstavi svoju marku i proizvode hrvatskoj javnosti i medijima, a nagrada je dodijeljena radi uspješnog predstavljanja brendova – Citroën, DS i Peugeot.

Inače, Jasmina Pecotić dobro je poznato ime u domaćem automobilskom sektoru još od 1998., otkako radi kao PR Manager automobilskih marki. Valja naglasiti kako joj je ovo osma nagrada za najbolji angažman u Odnosima s javnošću. Aktivno je sudjelovala na brojnim međunarodnim i domaćim prezentacijama, automobilskim sajmovima, te ostvarila profesionalne, uspješne i učinkovite odnose sa kolegama iz struke i hrvatskim novinarima. Dvije godine bila je aktivan član Uprave Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Čestitke!