POSLASTICA IZ SANT'AGATE BOLOGNESE

Lamborghini Hurácan EVO i pogon na zadnje kotače novi je recept za zabavu

Nova inačica Hurácana predstavlja ponudu za nove kupce Lamborghinija ili za one koji žele čistokrvno i nefiltrirano iskustvo vožnje…

Lamborghini Huracán Evo od sad će biti u ponudi i s pogonom na stražnje kotače. To će razveseliti mnoge entuzijaste željne čistokrvnog vozačkog iskustva. Ispod poklopca motora i dalje se nalazi moćni 5,2-litreni atmosferski V10 motor koji u ovakvoj konfiguraciji ispucava 610 konjskih snaga i 560 Nm okretnog momenta. U kombinaciji s dobrim, dinamičnim upravljačem i gromoglasnim zvukom iz dvije ispušne cijevi svakako će zainteresirati široku publiku.

Stefan Domenicali, predsjednik i glavni izvršni direktor Automobili Lamborghini kaže: “Huracán EVO s pogonom na stražnjim kotačima stavlja automobil u vozačeve ruke: vozačko iskustvo isporučuje čistokrvni hardver. Ovaj automobil podsjeća vozača na Lamborghinijevo čisto inženjersko podrijetlo: vozač je u središtu performansi Huracán EVO RWD, s nefiltriranom povratnom informacijom i emocionalnim i privlačnijim vozačkim iskustvom kojim upravlja pilot. ”

Prvi će primjerci svoje vlasnice dočekati već u proljeće ove godine, a cijena za sada još nije poznata…

Autor

Preporučeni sadržaj