Paolo Troilo i najnovije njegovo djelo...

Lamborghini Huracan EVO u očima umjetnika, sjajno!

Krajem tjedna, u La Bulloni u Milanu, predstavljeno je umjetničko djelo poznato kao “Minotauro” (Minotaur): mit, tijelo čovjeka i bika, izraženo slikanjem na karoseriji Huracána EVO…

Rad je izraz dinamike, snage i najdubljih emocija koje je umjetnik doživio dok je vozio Huracán EVO, prikazan kroz moćne crte muškog tijela koje je stvorio Paolo Troilo svojim rukama.

Slika Paola Troila koja se neprestano razvija koristi prikaz muškog tijela kao svoj definirajući element i sredstvo komunikacije. Djelo pod nazivom “Minotauro” svoje ime duguje mješavini emocija i značenja koje je umjetnik doživio kada je susreo Lamborghini.

“Bilo je inspirativno upoznati Paola Troila i njegovu umjetničku ekspresivnost. U našoj tvrtki navikli smo na umjetnost i način na koji je ona oduvijek utjecala na naše automobile,” komentirao je Christian Mastro, direktor marketinga u Automobili Lamborghini.

“Međutim, kada se naš proizvod i emocije koje donosi spoje sa senzibilitetom umjetnika kao što je Troilo, stvara se nešto drugačije i iznimno jedinstveno poput ‘Minotaura’ i na to smo jako ponosni.”

Od 4. do 13. studenog Huracán EVO koji je naslikao Paolo Troilo zajedno s nekim drugim radovima ovog umjetnika bit će izložen u Palazzo Serbelloni na Corso Venezia, u Milanu, u sklopu „TROILO-MILANO SOLO ANDATA” (TROILO- MILAN ONE WAY) izložba, kustosa Luca Beatrice.

Foto: Lamborghini

Autor