ZANIMLJIVA SURADNJA

Lamborghini uskoro dostupan i kroz gramofone

Foto: Lamborghini

Lamborghini i Technics najavljuju novi gramofon SL-1200M7B. SL-1200M7B, to je posebno izdanje…

60-godišnja povijest Automobili Lamborghini i Technics dijele slične vrijednosti u temeljnim korporativnim kulturama dviju kompanija. Oboje se bave temeljitim tehnološkim razvojem, koristeći jedinstvene ideje kako bi kupcima pružili nezaboravna iskustva, i beskompromisni su u svom pristupu proizvodnji, slijedeći emocionalni zvuk koji dira srce svakog entuzijasta.

Zvuk je još jedan karakterističan element dviju marki. S dinamičnim emocijama koje pružaju zvukovi motora Automobili Lamborghini i bogatim audio iskustvom koje predstavljaju Technicsova audio rješenja, obje su marke nastojale razviti zvukove koji stimuliraju kupca. Ova je suradnja nastala iz sličnosti između koncepata robnih marki i inicijativa za stvaranje zvuka.

Automobili Lamborghini SL-1200M7B Funkcije sustava gramofona s izravnim pogonom temeljene su na modelima SL-1200MK7/SL-1210MK7, dok je dizajn inspiriran kultnim uzorkom u obliku slova Y Automobili Lamborghini. Narančasta, zelena i žuta boje su SL-1200M7B, temeljenog na najpoznatijim bojama supersportskih automobila talijanske automobilske marke.

Posebna ploča koja dolazi sa svakim SL-1200M7B jednako je zanimljiva svojim sadržajem. Na vinilu su utisnuti zvukovi V12 motora iz šest Lamborghinija, počevši od ranih dana s 400GT. Miurin V12 je tu, zajedno s 5,2-litrenim dvanaesterolitarskim motorom od 455 konjskih snaga iz 25. godišnjice Countacha. Približavajući moderno doba, Diablov 6,0-litarski motor dodaje svoju melodiju zvučnom zapisu. Murcielago i Revuelto V-12 zaokružuju koncert. Ploča je otisnuta sa stiliziranom verzijom Revuelto kotača, a dolazi u posebnom omotu s više oznaka Technics i Lamborghini.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo