ADUT IZ HIROSHIME

Mazda BT-50 u novom izdanju odmah konkurira za titulu najljepšeg pickup modela

Mazda Motor Corporation predstavila je veliko osvježenje za pickup model, nakon više od 9 godina…

Potpuno redizajniran prvi put nakon devet godina, novi BT-50 vozit će na platformi koju Mazda posuđuje od Isuzua. Početak prodaje očekuje se u drugoj polovici 2020.

Od svog predstavljanja 2006., Mazda BT-50 prodavala se najviše u zemljama ‘Oceanije’, Srednje i Južne Amerike, Bliskog Istoka, ali i Afrike. Vozači koji su imali prilike voziti ovaj pick-up, hvalili su prije svega sportski i moćan dizajn, odlične vozačke osobine sposobne za sve vrste vozačkih situacija i funkcionalnost.

Upravo predstavljeni model kao glavni zadatak ima korisnicima donijeti zadovoljstvo i uživanje u svakodnevnom korištenju. Na dobrom temelju Isuzu modela, Mazda je imala  vremena posvetit se Kodo dizajnu vozila i jednostavnost uporabe.

Lijepi izgled, nastavlja se pružati i kroz kabinu. Tamo BT-50 konkurira s možda i najatraktivnijim izgledom interijera u pickup svijetu. Zapravo, sve nekako podsjeća na modele poput CX-5.

Ljubiteljima multimedije svidjeti će se i dostupnost Apple CarPlay i Android Auto sustava.

Mazda je za BT-50 pripremila zanimljivu pogonsku izvedbu. Tako će se ispod poklopca motora nalazi 3,0-litreni turbo dizelaša od 196 KS te 450 Nm najvećeg okretnog momenta.
Međutim, japanski proizvođač zasad ne otkriva više tehničkih pojedinosti, no ono što je u ovoj fazi predstavljanja već poznato jest da je novi BT-50 u stanju povući prikolicu od 3,5 tona te da ima nosivost od jedne tone.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo