NOVA ERA MARKE

McLaren Artura debitira 16. veljače i najavljuje novu eru marke

McLaren Automotive najavio je novi hibridni model visokih performansi (HPH) razvijenih u korist više od pola stoljeća McLarenovog znanja, iskustvo i inženjerska postignuća u trkaćim i cestovnim automobilima… 

Potpuno nov u svakom pogledu, Artura označava početak nove ere za britansku tvrtku. Nadovezujući se na stručnost u elektrifikaciji koja je prvi put predstavljena u McLaren P1TM hibridnom hiper automobilu predstavljenom 2012. godine, a nedavno i Speedtail Hyper-GT, koji je ove godine ušao u proizvodnju kao McLarenov najbrži automobil ikad s najvećom brzinom od 403 km/h, Artura je McLarenov prvi superautomobil hibridne genetike koji kombinira snažne performanse.

Nova Artura predstavlja debi potpuno novog kompaktnog V6 benzinskog motora s dvostrukim turbopunjačem, složenog za kombiniranje s električnim motorom u novom laganom hibridnom pogonskom sustavu visokih performansi, pri tome će zadržati blagodati performansi McLaren V8 motora većeg kapaciteta i ima dodatne privlačnost poboljšanog odziva okretnog momenta. Artura također može raditi samo na električnu energiju za svakodnevna gradska putovanja bez emisija.

Konkretne informacije i brojke koje stoje uz model biti će poznate 16. veljače…

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin