KAKAV BISER ZA VOLANOM

Mercedes-AMG G63 divljao po autocesti, vozačeva izlika je nevjerojatna!

Mercedes-AMG G63 uistinu je poseban automobil, pa ne čudi da vlasnici istog vole pritisnuti papučicu gasa…

Mercedes-AMG G63 uistinu je poseban automobil. Kako ne bi i bio; kockast i robustan dizajn uparen sa 4.0 biturbo benzinskim V8 motorom koji ispucava 585 KS. Malo tko ne bi odolio stisnuti papučicu gasa, a ovoj je vozačici to nakon cijele priče zasigurno prisjelo.

Kako je opisala Policijska jedinica policije Derbyshire na Twitteru, vozačica G-klase putova je brzinom između 161 i 209 km/h na britanskon autocesti M1. U prosjeku je to bilo 182 km/h. Najveća dopuštena brzina u Velikoj Britaniji je 113 km/h, što znači da je vozačica prekoračila ograničenje za punih 97 km/h. Prilikom zaustavljanja od strane policije, pripremila je pomalo bizaran razlog. Naime, ona je morala hitno na WC. Ovaj je izgovor shvaćen pomalo dijetinjasto, a policija je detaljnijim pregledom shvatila kako vozačica nema trajnu već privremenu vozačku dozvolu.

S takvom vozačkom dozvolom smije upravljati vozilom samo uz nadzor starije osobe prema britanskom zakonu, no žena je bila sama u Mercedesu. Isto tako prema britanskom zakonu, ona je uhićena, a G klasa je zaplijenjena. Ovu će vožnju vozačica zasigurno dugo pamtiti…

Autor: Juraj Kamber Grahovac

 

 

Autor