SIGURNOST I LUKSUZ

Mercedes-AMG G63 INKAS najluksuzniji oklopnjak današnjice

Ne moramo mnogo govoriti o zaštiti i sigurnosti jer tvrtka Inkas se uvijek dobro pobrine u cijelosti. Kod prethodne generacije G-klase vidjeli smo odličnu modificiranu kreaciju luksuzne tvrđave koja pruža zaštitu od napada.

Ove godine su se odlučili za novi model Mercedesove G-klase, a radi se o potpuno prerađenoj verziji gdje se međuosni razmak rasteže na 440 cm s ojačanim podvozjem.
Kapacitet sjedala je sveden na četiri osobe, može se birati između kožnih ili Alcantara sjedala. Između prednjeg i stražnjeg sjedala nalazi se električna pregrada koja sadrži 4K televizor uz vrhunski audio sustav za potpuni užitak dok su sjedišta pravi luksuz s funkcijama grijanja i masiranja. Sve funkcije su smještene između stražnjih sjedala na kontrolnoj ploči.

Ovaj oklopnjak posebno je napravljen kako bi zadovoljio CEN 1063 BR 6 standard otporne zaštite. Što znači da je posebno dorađen kako bi pružao zaštitu od 7.62 i .308 kalibra te od eksplozivnih naprava.

Sigurni smo da i uz svu dodatnu masu, originalni pogonski agregat iz G63 AMG-a neće imati većih problema, jer 4,0 litreni V8 s dvije turbine isporučuje čak 577 konjskih snaga, što će biti sasvim dovoljno da pobjegnete od bilo kakve prijetnje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin