ZA POSEBNE FANOVE

Mercedes-AMG predstavio dječja kolica u limitiranoj izvedbi

Foto: Mercedes-Benz

Nova dječja kolica iz Mercedes-Benza i Mercedes-AMG odjela u suradnji s Hartanom. Inovativni materijal visoke tehnologije, pet boja i ograničena serija…

Mercedes-Benz i Mercedes-AMG predstavljaju novu kolekciju dječjih kolica razvijenu u suradnji s njemačkim proizvođačem dječjih kolica Hartan: modele All-Terrain, Avantgarde i Performance te AMG GT.

Foto: Mercedes-Benz

Inovativni detalj je “Vegan Leatherette” materijal koji vizualno i na dodir podsjeća na finu kožu, ali ne sadrži nikakve životinjske proizvode. Ovo visokotehnološko vlakno izuzetno je izdržljivo, vrlo prozračno i impresionira svojom izdržljivošću, što je potvrđeno u 100.000 takozvanih ciklusa abrazije. AMG GT² na vrlo poseban način kombinira sportski duh, fleksibilnost i maksimalnu udobnost vožnje. Ovaj će model također biti dostupan kao ekskluzivno ograničeno izdanje, ograničeno na 299 jedinica diljem svijeta. Dječja kolica razvijena su u bliskoj suradnji s dizajnerskim odjelom Mercedes-Benza, testirana su od TÜV-a i – kao i svi Hartanovi proizvodi – zadovoljavaju najviše standarde u pogledu odabira materijala i kvalitete izrade.

Foto: Mercedes-Benz

Nova kolica dostupna su u odabranim specijaliziranim trgovinama za bebe. Hartan daje trogodišnje jamstvo za sve modele.

Autor

Preporučeni sadržaj