Alpsko siva i crvena metalik

Mercedes-Benz C-klasa i GLC dobivaju nove boje, novost je i digitalni ključ

Najprodavaniji modeli marke iz Stuttgarta postaju još inteligentniji i jedinstveni, a prvo u oko upada novi izbor boja.

Nova C-klasa i GLC imaju najnoviju generaciju MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotainment sustava s brzim 5G prijenosom podataka, koji nudi interaktivni zabavni program. Osim toga, praktične funkcije mogu se automatski prilagoditi osobnim preferencijama zahvaljujući umjetnoj inteligenciji. C-klasa i GLC sada su također dostupni u MANUFAKTUR alpsko sivoj uni, a GLC dodatno u crveno srebrnoj metalik boji. Po prvi put dostupna je i presvlaka za upravljač bez kože, čime unutrašnjost na zahtjev postaje potpuno bez kože. Novi modeli sada su dostupni za narudžbu, za početak kod trgovaca u Njemačkoj i online. Cijene za C-klasu počinju od 47.730,90 eura za limuzinu i 49.515,90 eura za karavan. GLC SUV dostupan je od 59.809,40 eura, a GLC Coupé od 62.594 eura, u Njemačkoj.

Novi infotainment sustav MBUX omogućuje instalaciju aplikacija trećih strana. U kombinaciji s MBUX Entertainment Package Plus, to znači novu razinu digitalnog iskustva – s aplikacijama trećih strana iz kategorije video streaminga, video konferencija, igara, planiranja putovanja, platforme znanja i još mnogo toga. Aplikacije se mogu preuzeti “bežično” iz trgovine Mercedes me Store. Glavne ikone na redizajniranom središnjem zaslonu sada su predstavljene jednostavnije i raspoređene tako da odgovaraju pločicama pametnog telefona za ugodnu upotrebljivost i jednostavnost intuitivnog rada.

MBUX Entertainment Package Plus dio je opcijskog Premium Plus paketa. Uključuje internetski radio, streaming glazbe, video streaming i podatkovni paket odabranog pružatelja treće strane. Ponuda u Mercedes me App Storeu postupno će se proširivati. To znači da se digitalno iskustvo u C‑klasi i GLC-u uvijek može ažurirati i proširiti prema individualnim željama i zahtjevima. Burmester 3D surround zvučni sustav s Dolby Atmosom osigurava višedimenzionalni glazbeni užitak bez premca. Također je uključen u Premium Plus paket.

Isto tako, novost je i digitalni ključ za GLC SUV i Coupé. Omogućuje vozaču praktično zaključavanje, otključavanje i pokretanje vozila. Sve što trebaju učiniti je nositi kompatibilni uređaj sa sobom. Dijeljenje ključeva također je moguće s do 16 osoba. Predinstalacija za digitalni ključ vozila dio je KEYLESS-GO na tržištima gdje su dostupne Mercedes me connect usluge.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo