MANJA S-KLASA NAJBOLJI PREMIUM?

Mercedes-Benz C-klasa (W 206) u Hrvatskoj, osvaja profinjenošću i tehnologijom, bolji value for money

Danas smo se upoznali s novom Mercedes-Benz C-klasom, dojmljiva limuzina sad je još naprednija i jeftinija nego prije…

Prekrasan dan u prekrasnom društvu. Mercedes-Benz C-klasa i službeno je postala dio ponude domaćih trgovaca. Koliko je Mercedes-Benz  C-klase uspješan i važan model za marku iz Stuttgarta govori i podatak o prodanih 2,5 milijuna primjeraka prethodne, do jučer aktualne W 205 generacije.

Što je sve novo na Mercedes-Benz C-klasi? Sve! Ovo je s pravom mala S-klasa. Nije strano kako Mercedes-Benz svoja nova poglavlja uvijek krene s najdojmljivijim modelom u ponudi, a onda prema njemu donosi i ravna ostatak obitelji.

Tako je i s Mercedes-Benz C-klasom, koja osim izgledom i tehnologijama prati S-klasu. MBUX sustav druge generacije pokazao nam je sve svoje savršenosti. Prostora je još više, iako Mercedes-Benz C-klasa nije nikada ni osvajala nekim ogromnim komforom (mislimo na drugi red sjedala).

U ponudi su dvije verzije LED svjetala, a posebno su dojmljiva Digital light izvedba. S druge strane interijer je opet osvjetljen dojmljivim ambijentalnim osvjetljenim, koji donosi mogućnost od čak 64 boje.

Za sad su u ponudi benzinske izvedbe Meredes-Benz C 180, Meredes-Benz C 200 i Meredes-Benz C 300, ove zadnje dvije izvedbe moguće je odabrati i u 4Matic opciji. Kod dizelaša sigurno će najviše simpatija osvojiti Meredes-Benz C 220 d, a dostupan je i Meredes-Benz C 300 d, oba u pratnji 9G automatika.

Cijena za Meredes-Benz C 180 kreće od 330.896 kuna, dok je Meredes-Benz  C 220 d dostupan od 366.959 kuna.

Uskoro više…

Tekst: Nikola Jurković

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo