OPET PO UZORU NA KANGOO?

Mercedes-Benz Citan (2021.): nova generacija za sigurnije i naprednije dostave

Der neue Citan The new Citan
-

Novi Mercedes-Benz Citan i njegova potpuno električna varijanta modela – eCitan imati će premijeru u srijedu, 25. kolovoza 2021., u 14:00 sati…

Novi Citan prvi će put biti predstavljen javnosti na internetskoj platformi Mercedes me media. Marcus Breitschwerdt (šef Mercedes-Benz kombija), Natalie Sonntag (marketing proizvoda Mercedes-Benz Mala kombi vozila) i Dirk Hipp (glavni inženjer Mercedes-Benz Mala kombi vozila) u kratkim će izjavama opisati najvažnije snage ovog novog razvoja.

Od nepogrešivog dizajna i ponašanja u vožnji do sigurnosti i povezanosti, nova generacija Mercedes-Benz Citana ima DNK koji su kupci očekivali od marke. Kompaktne vanjske dimenzije, unatoč velikodušnoj ponudi prostora s velikom zapreminom, otvaraju široku paletu primjena za novi dostavni model, posebno u distribucijskim operacijama u gradu. Klizna vrata koja se široko otvaraju na lijevoj i desnoj strani vozila, kao i prag s malim utovarnim slojem omogućuju udoban pristup unutrašnjosti i jednostavno utovar vozila.

Putnici također mogu uživati ​​u ugodnoj vožnji u Citan Toureru. Uz visoku funkcionalnost i varijabilnost, vozilo nudi sveobuhvatnu sigurnosnu opremu i visoku razinu udobnosti vožnje.

Novi Citan očekuje se u prodaji već krajem godine.

Foto: Daimler

Autor