Mercedes-Benz EQT (2022.), električni multipraktik i model koji budi uspomene na R-klasu

Drugačiji, odvažniji multipraktik. Mercedes-Benz EQT Concept ostavlja opipljiv dojam prvog premium vozila u segmentu malih kombija za obitelji i privatne kupce željne slobodnih aktivnosti.

Ovo je svojevrsni nastavak razvoja T-klase i njezina potpuno električna varijanta. Konceptno vozilo gotovo serijske proizvodnje kombinira velik i svestran prostor za do sedam putnika i izdašan prtljažni prostor s odvažnim dizajnom marke i pristupom visokoj klasi, udobnosti, funkcionalnosti, povezanosti i sigurnosti.

Mercedes-Benz Vans odjel tako predvodi recept V-klase za uspjeh u kompaktni format, donoseći novu premium kvalitetu u segment malih kombija. Concept EQT naglašava jedinstvenu kombinaciju vrhunske udobnosti i beskompromisne funkcionalnosti s električnim užitkom u vožnji.

Concept EQT odmah je prepoznatljiv kao član Mercedes-EQ obitelji. Dizajn se odlikuje uravnoteženim proporcijama i senzualnim dizajnom površine. Sad već karakterističan EQ izgled prednje maske, krasit će i ovaj model. Zvijezde različitih veličina s 3D efektom nalaze se u cijelom vozilu s prednje strane i 21-inčni naplatci samo pojačavaju dojam o ovom vozilu. Puno je toga netipičnog, fascinantnog…

Foto: Daimler

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin