LEGENDARNI TENISAČ I DALJE UZ ZVIJEZDU

Mercedes-Benz i Roger Federer nastavljaju suradnju

Foto: Mercedes-Benz

Roger Federer i Mercedes-Benz nastavit će svoje partnerstvo i u narednim godinama…

Neposredno prije Laver Cupa 2023. Roger Federer vratio se na teniski teren u Vancouveru kako bi uživao u tenisu s djecom iz okolice Vancouvera.
Inače, Mercedes-Benz je partner Laver Cupa od 2017. i osigurava timske automobile za Team Europe i Team World, uz usluge vožnje za igrače i VIP osobe.
Ovu priču obilježava legendarni Roger Federer, koji ima blisko partnerstvo s markom Mercedes-Benz već 15 godina. A ono će se produljiti i naredne godine. Od kraja svoje karijere, Roger Federer i Mercedes-Benz podigli su svoje dugogodišnje partnerstvo na višu razinu: njihova zajednička inicijativa Neon Legacy ima za cilj uzvratiti društvu i posebno podržati sljedeće generacije tenisača. U lipnju 2023. Roger Federer obnovio je javni teniski teren u Abbey Woodu u Londonu i otvorio ga za javnost. U utorak, 19. rujna 2023., neposredno prije Laver Cupa, Roger Federer se još jednom vratio na teren kako bi komunicirao s lokalnom djecom iz okolice Vancouvera.

Foto: Mercedes-Benz

“Uvijek mi je bio cilj vratiti nešto tenisu i društvu nakon aktivne karijere. S ovim produljenjem našeg dugoročnog partnerstva, Mercedes-Benz i ja radujemo se provedbi ovih posebnih projekata za dobrobit zajednica diljem svijeta.” rekao je Roger Federer, 20-struki osvajač Grand Slam turnira.

“Uoči Laver Cupa, drago nam je objaviti produljenje našeg partnerstva s Rogerom. Također smo uzbuđeni što nastavljamo našu inicijativu ‘Neon Legacy’, koja je sjajno započela s prekrasnim teniskim terenima u Londonu. Rogerova strast za uzvraćanjem i njegovo divljenje širom svijeta vodit će nas prema još mnogo utjecajnijih projekata u sljedećim godinama.” dodala je Britta Seeger, članica Upravnog odbora Mercedes-Benz Group AG, marketing i prodaja.

Autor

Preporučeni sadržaj