Mercedes-Benz S klasa u Mansory izdanju, tuning i elegancija u jednom

Mansory i Mercedes-Benz S klasa, rezultat je savršen…

Suptilan, ali dovoljno upadljiv. Tako bi opisali Mansory tuning paket za novu S klasu (W223). Ovi tuning stručnjaci tvrde da paket pomaže “dodatno naglasiti” ionako vrlo elegantan izgled limuzine.

Komadi ugljičnih vlakana svedeni su na minimum, a Mansory nudi novu prednju masku, nove bočne pragove, dvije vrste ukrasa za usis zraka prednjeg odbojnika te dva različita stražnja difuzora. Tvrtka također nudi dvije različite mogućnosti poklopca od karbonskih vlakana, krovni spojler i naglaske za izlaz zraka na stražnjem odbojniku.

Postoje dvije različite vrste bočnih presvlaka zrcala i asortiman dostupnih Mansory znački kako biste svijetu mogli reći da je vaš Mercedes poseban. U ponudi su i tri različita stila kotača kako bi upotpunili dojam.

Mansory također nudi nadogradnju performansi i za S400d i za S500 zahvaljujući modificiranoj ECU jedinici i novom ispušnom sustavu. Dizel sada razvija 395 konjskih snaga i 817 Nm. Njegova najveća brzina iznosi 270 km/h, dok ubrzava do 100 km/h za 4,8 sekundi. S500 skače na 526 KS i 629 Nm, a 100 km / h hvata za 4,3 sekunde.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin