SITNO BROJIMO DO SLUŽBENE PREMIJERE

Mercedes-EQS SUV (2022.), Nijemci najavili potpuno električni luksuzni SUV

U utorak, 19. travnja 2022. u 12:00 sati, Mercedes-EQ će predstaviti svoj prvi potpuno električni luksuzni SUV s prostorom za do sedam osoba – EQS SUV.

Digitalnu svjetsku premijeru možete pratiti na medijskoj platformi Mercedes me i drugim kanalima. Članovi Izvršnog odbora Ola Källenius i Britta Seeger predstaviti će najvažnije značajke. EQS SUV redefinira SUV segment, vodeći ga u električno doba.

EQS SUV treći je model temeljen na novoj modularnoj arhitekturi za električna vozila premium i luksuzne klase. Donosi prepoznatljiv namjenski dizajn u SUV segment: novi model kombinira progresivni dizajn i udobnost EQS limuzine s prostorom i svestranošću popularnog koncepta SUV-a. U unutrašnjosti se spajaju intuitivne digitalne kontrole i inovativni ukrasni elementi stvarajući avangardni ambijent. 4MATIC pogon na sve kotače i inteligentni OFF-ROAD program vožnje također osiguravaju širok raspon moguće uporabe vozila.

Digitalna svjetska premijera prenosit će se uživo za javnost i multiplikatore istovremeno, na brojnim Mercedes Benz kanalima kao što su Youtube, LinkedIn i Twitter. Predstavnici medija također će dobiti detaljne informacije i usluge na Mercedes me media platformi. Osim izvornog audiozapisa na engleskom jeziku, prijepisi na ukupno šest jezika dostupni su za čitanje i preuzimanje. Press materijali kao što su video zapisi, slike, grafike i press kit zaokružuju opsežnu ponudu. Osim toga, Mercedes EQ stručnjaci će odgovarati na pojedinačna pitanja u kontekstu digitalne svjetske premijere u virtualnoj razmjeni, nudeći zgodnu priliku za dodatna pitanja.

Foto: Mercedes-Benz Group

Autor