PREMIJERA

Mercedes EQS u blagom faceliftu dobio osvijetljenu masku

Foto: Mercedes-Benz

Od njihovog lansiranja, Mercedes‑Benz kontinuirano razvija EQ program.

Nijemci su odgovorili na povratne informacije tržišta i kupaca brže nego ikad prije brojnim nadogradnjama proizvoda. Za trenutnu godinu promjena 2024., EQS sada dobiva iznimno opsežan paket ažuriranja. Električna perjanica dolazi s do 82 kilometra većim dometom, novim poklopcem hladnjaka s kromiranim aplikacijama i uspravnom Mercedesovom zvijezdom na prednjoj haubi, kao i još više udobnosti straga.

Foto: Mercedes-Benz

EQS i je jedan od modela električnih automobila s najvećim dometom. U budućnosti će kupci moći prijeći još više kilometara bez stajanja radi punjenja. Zahvaljujući povećanom kapacitetu baterije sa 108,4 na 118 kWh, to na primjer doseg povećava se sa 717 na 799 kilometara.

Novi EQS moguće je naručiti od 25. travnja 2024. Unatoč nadograđenoj standardnoj opremi, osnovne cijene ostaju nepromijenjene. Od 25. travnja 2024. također počinje prodaja MANUFAKTUR Selection, posebno kvalitetnog specijalnog izdanja limuzine EQS opremljene s pažnjom na detalje.

Prepoznatljiva značajka vozila Mercedes‑EQ je duboko crna rešetka hladnjaka (crna ploča), koja se neprimjetno spaja s prednjim svjetlima. Dizajneri su sada doradili ovo neovisno lice za EQS: električni vodeći model opremljen je novim poklopcem hladnjaka s kromiranim aplikacijama kao standardnom opremom u liniji Electric Art. Kromirane i ujednačene letvice stvaraju elegantan kontrast tamno crnom okruženju. Ova rešetka kombinirana je sa zvijezdom stajaćicom na prednjoj haubi i kombinira avangardni EQ izgled s ikoničnim, statusnim simbolom Mercedes‑Benz.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo