GLOBALNA PREMIJERA

MG3 premijerno će se predstaviti na sajmu automobila u Ženevi!

Foto: MG

Svjetska premijera za novi gradski MG i najnoviju naprednu tehnologiju Hybrid Plus. Također u Ženevi će biti otkrivene i ostale značajke MG Cyberstera

MG Motor će lansirati novi hibridni gradski automobil MG3 na Ženevskom sajmu u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine. Ovo će biti svjetska premijera MG-ovog važnog gradskog automobila koji će biti predstavljen europskim kupcima po prvi put u 2024. godini.

Zamjenjujući benzinski model koji je dobro etabliran na matičnom tržištu marke u Velikoj Britaniji, MG3 Hybrid Plus predstavlja prekretnicu u razvoju MG-ovog pogonskog sklopa, nudeći kupcima njihovu prvu priliku da voze čisti hibridni MG. Tehnološki napredan hibridni sustav pruža kombinaciju učinkovitosti, performansi i mogućnosti vožnje bez emisija; postavljajući nove standarde u iznimno važnom sektoru gradskih automobila.

Foto: MG

Novi MG3 naglašava predanost MG-a da kupcima ponudi raznolike razine pomoći vozaču i zabavnih značajki kao standard – primjer su novi zasloni s dva ekrana i širok izbor povezanih usluga. Aiden He, izvršni direktor MG Nordic & Benelux – “MG3 je spreman isporučiti izniman spoj vjerodostojnih performansi, ekonomičnosti, profinjenosti i tehnologije za hibridni hatchback B-segmenta. Uvjereni smo da će biti velik izazov na tržištu gdje kupci zahtijevaju izvrsnu vrijednost i praktičnost.”

MG-ov nadolazeći vodeći Cyberster također će se istaknuti u Ženevi. Bit će objavljeni upečatljivi izbori boja potpuno električnog roadstera, a MG će potvrditi električne performanse, snagu i doseg kabrioleta.

Novi model također će kao i aktualna postava modela marke MG voziti uz jamstvom proizvođača od 7 godina/150.000 kilometara.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo