KOJU KOMBINACIJU IZABRATI?

MINI predstavio novu vrstu individualizacije, boja krova posebno krade pozornost

Nova značajka dizajna, jedinstvena u natjecateljskom okruženju, nudi se za MINI s 3 vrata, MINI s 5 vrata i MINI Clubman.

Inovativni postupak farbanja u tvornici MINI u Oxfordu omogućuje trobojni dizajn krova, koji vizualno naglašava tipični stil britanske premium marke.

MINI ima dugu tradiciju raznolikosti boja. Kontrastna boja za krov jednom je pomogla klasičnom, prvom modelu marke da postigne posebno izražajan izgled, a od pokretanja modernog modela iz MINI radione prije 20 godina nastavlja postavljati atraktivne vizualne naglaske u raznim tonovima boja. Uz ekskluzivni Multitone krov, individualizacija MINI vanjske strane dobiva potpuno novu dimenziju. Po prvi se put u tvornici MINI u Oxfordu u Velikoj Britaniji koristi inovativni postupak lakiranja mokro na mokro za stvaranje trobojnog dizajna krova vozila.

Pionir inovativnog oblika krovnog dizajna je MINI Cooper SE. Po prvi puta Multitone Roof ponuđen je u sklopu MINI Electric Collection za potpuno električni model britanske premium marke.

U međuvremenu, Multitone Roof, jedinstven u svijetu u masovnoj proizvodnji automobila, dostupan je kao dodatna oprema za premium male automobile MINI s 3 vrata i MINI s 5 vrata, kao i za MINI Clubman, koji je uspješan u premium kompaktnom segmentu.

Foto: MINI

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin