PRODAJA

Na prodaju BMW 750Li u kojem je ubijen reper Tupac!

Tupac Shakur upucan je nakon boksačkog meča u MGM-u u Las Vegasu. Vozio ga je Suge Knight, a izvorno ga je iznajmila diskografska kuća Death Row Records. BMW sada traži svog novog vlasnika…

Legendarni BMW serije 7 u kojem je ubijen kultni reper Tupac Shakur ponovno je stavljen na prodaju. U potpunosti je vraćen u originalno stanje u kojem je bio prije napada. Kotači su zamijenjeni istima kao što su tad bili, dok su rupe od metaka gotovo pa i nevidljive. Odlično radi i u izvrsnom je stanju, a sada traži novog vlasnika.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila 7. rujna 1996. godine u 23:15 sati kada se vozilo u kojem su bili Shakur i Knight zaustavilo na crvenom svjetlu na križanju East Flamingo Road i Koval Lane. Shakura su pogodila četiri metaka kalibra 0.40 ispaljena iz pištolja, a on je par dana kasnije podlijegao ozlijedama. Auto je poslije toga dugo bio zaplijenjen, promijenio je par vlasnika, a sada traži novog!

Nije novost kako se predmeti koji su direktno povezani uz slavne ličnosti imaju nevjerojatnu vrijednost na tržištu njihovih obožavatelja, pa se zato i ova “sedmica” prodaje za pozamašnih 1,75 milijuna dolara. Novom će vlasniku biti dostavljena dokumentacija koja dokazuje vlasništvo i povijest vozila, a tek su ga najnoviji vlasnici odlučili vratiti u prvobitno stanje. Sudeći po slikama, uspjeli su…

Kupcu samo preostaje uplata depozita tvrtki Celebrity Cars u iznosu od 20 tisuća dolara, a potom i keširanje ostatka pozamašne svote.

Šteta što će, kada se ovaj primjerak kupi, ovaj 750Li samo stajati u nekoj kolekcionarskoj garaži…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo