Na prodaju limuzinska izvedba kultne Mercedes-Benz G klase!

Limuzinska inačica G klase nudi se uz cijenu od 499.800 eura nudi a daje puno više nego prostora i luksuza nego prosječna G klasa koja se može vidjeti na cesti…

Proizvedeno je samo 10 primjeraka limuzine AMG G63, a upravo jedan od njih traži novog vlasnika. Ova posebna limuzinska izvedba Mercedes-Benz AMG G63 predstavljena je na sajmu automobila u Ženevi 2017. godine na štandu tvrtke FAB Speed. Od “obične” G klase proširena je za 29,5 inča (75 centimetara), što je svakako očigledno kako izvana tako i iznutra. To se odrazilo na veći prostor za noge u drugom redu sjedala koji je odvojen zidom, kao i u svakoj limuzini.

(foto: Auto Seredin)

Također, drugi red sjedala detaljno je preuređen pa sada ima kapetanske stolice i gotovo sve je presvučeno u bež kožu s dijamantnim uzorkom. Tu su i stolići te ekrani za gledanje audio i video sadržaja. Off-road limuzina dolazi i sa vrhunskim ozvučenjem no uz zvuk moćnog V8 motora sumnjamo da je to prioritet.

(foto: Auto Seredin)

Naravno, riječ je o twin-turbo 5,5-litrenom V8 motoru koji ispucava 563 KS i kamionskih 760 Nm okretnog momenta. Ako želite potrošiti gotovo pola milijuna eura na ovu luksuznu terensku krstaricu, pravac u Njemačku u salon Auto Seredin.

 

Komentari