MILIJUNTI PRIMJERAK MODELA JUKE

Nissan Juke dočekao milijunti primjerak, a tu su i dotjerani detalji u interijeru i eksterijeru

Jedan od najdugovječnijih crossover modela na tržištu slavi briljantan uspjeh i na tome ne misli stati…

Prije osam godina automobilska karta bitno se izmijenila. Krenuo je kult crossover vozila, a za sve je kriv slavljenik iz Japana. Naime, jučer je s proizvodni pogona Nissana u Sunderlandu izašao milijunti primjerak Jukea. Zanimljivo, iz tvornice se u prosjeku naprave potpuno novi Juke svakih 105 sekundi.Poznat po svom prepoznatljivom izgledu, agresivnom, a opet dovoljno šminkerskom dizajnu.

Juke u ‘facelift’ izvedbi za modelsku godinu 2018. dolazi s nizom dotjeranih detalja u interijeru, kao i po pitanju eksterijera koji se mogu personalizirati. Zahvaljujući svim opcijama i mogućim kombinacijama prilagodbe koje je Nissan ponudio, više od 23.000 različitih verzija najnovijeg Juke dostupne su kupcima širom Europe. Milijunski Juke napravljen u Sunderlandu dolazi u Tekna paketu opreme u Vivid Plavoj nijansi boje. Inače, radi se o tek pristigloj metalik boji u ponudi.

Juke nije jedini model i rekorder koji je Nissan proizvodio u tvornici, prvi primjerci Qashqaija silazili su prvi još 2006. Više od tri milijuna Qashqaija do sada je izašlo iz pogona u Sunderlandu.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo