NOVA GENERACIJA PICK-UP MODELA

Nissan Navara stiže iduće godine, a dobiva ekstremnu verziju

Dopadljiva šminkerska PRO-4X verzija, privukao je najviše pozornosti na predstavljanju…

Pick-up modeli odavno su postali više od terenskog, radnog stroja. Dokaz je i Nissan sa najnovijom generacijom Navare. Iako će neki reći, kako je ovo samo jedna ozbiljna dorada aktualnog modela…

Navara je prošla kroz najveće promjene sprijeda, to potvrđuju i riječi iz dizajnerskog odjela japanske marke. Tako u Nissanu tvrde da nijedan dio od prednje maske do vjetrobranskog stakla nije dizajnerski isti kao i na prethodnom modelu.

Ipak, puno novosti Nissan je spremio ‘ispod lima’. Tu je novi aktivno sigurnosni paket sa sustavom automatskog kočenja, zadržavanja vozila u prometnoj traci… Također, ojačana je stražnja osovina, povećana je nosivost, a ugrađen je i novi servo upravljača koji će pružiti bolji odziv i omogućiti kvalitetnije manevriranje.

Osmišljena je i šminkerska PRO-4X verzija (na slikama), koja ima brojne ukrase, uključujući i crvene dodatke na karoseriji te 17-inčne gume za terensku vožnju. Motor i dalje ostaje poznati 2,3-litreni dizelaš sa 188 KS, uz koji idu šeststupanjski ručni mjenjač ili sedamstupanjski automatik.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin