SVOJ SVOME

Nissan Note i Aura stigli do nagrade za ‘Japanski automobil godine 2021 – 2022.’

-

Nissan Note i Note Aura proglašeni su za Japanski automobil godine 2021-22. Ovo je peti put da je Nissan ukupno osvojio ovu nagradu.

Nissanov glavni operativni direktor Ashwani Gupta prilikom preuzimanja nagrade istaknuo je: “Čast nam je primiti nagradu Japanski automobil godine za Note, koji predstavlja novi Nissan zajedno s Ariyom. Note je opremljen e-POWER, pogonskim sklopom koji će igrati važnu ulogu u elektrifikaciji koju Nissan promovira. Uz ovu nagradu kao poticaj, nastavit ćemo isporučivati ​​inovacije koje svakodnevnu vožnju pretvaraju u uzbudljivo vrijeme za kupce.”

Lansiran u prosincu 2020., potpuno novi Note osvojio je mnoge kupce svojim e-POWER elektrificiranim pogonskim sklopom i vrhunskom tišinom. Vlasnici također visoko ocjenjuju inovativni dizajn noteovog eksterijera i interijera, koji dočaravaju novo doba elektrificiranih vozila.

Vrhunski kompaktni novi Note Aura, lansiran u kolovozu, također je dobio visoke pohvale za svoj pogonski sklop e-POWER, sofisticiran interijer i razinu tišine iznad klase. To je također prvi automobil u Japanu koji ima Bose Personal Plus zvučni sustav.

Foto: Nissan

Autor