NOVI Z U EKSTREMNOM IZDANJU

Nissan Z GT500 i NISMO intenzivno radi na pripremi nove sezone

Nissan i NISMO razvijaju Nissan Z GT500 na temelju Nissana Z, potpuno novog sportskog automobila koji predstavlja više od 50 godina stalne strasti i predanosti uzbuđenju u vožnji.

Nissan Z GT500 ove će sezone sudjelovati u klasi SUPER GT GT500. Ciljajući pobjedu u najkonkurentnijoj GT utrci na svijetu, Nissan će poboljšati svoju promociju uzbuđenja kroz inovacije.

“U našoj potrazi za uzbuđenjem, uvijek smo izazivali granice mogućeg, usuđujući se učiniti ono što drugi ne rade i stvarajući naslijeđe brzine. Motorsport je izraz ove strasti i stručnosti bez premca”, rekao je glavni izvršni direktor Nissana Ashwani Gupta. “S Nissanovom predanošću naslijeđu brzine i uzbuđenja, vođeni našom strašću za stvaranjem boljih, sigurnijih i bržih automobila, ubrzavamo trku naprijed i sa Super GT-om i sa Formulom E s ciljem potaknuti vaša srca i stvoriti povijest. ”

Osim toga, u sklopu svojih programa utrka za korisnike, Nissan i NISMO nastavit će podržavati timove koji koriste Nissan GT-R NISMO GT3, druga Nissan vozila i motore u svojim motosporskim aktivnostima.

Foto: Nissan