BOLJI I JAČI

Nova Honda CRF1000L Africa Twin upravo je stigla u salone!

Ponajbolji adventure-bike na tržištu stigao je u Honda prodajne salone. Za 2020. godinu Africa Twin je lakši, brži i snažniji…

Honda Africa Twin jedan je od najzanimljivijih “adventure bike” modela na tržištu. Kako bi ostao u toku sa zahtjevima tržišta, Honda je za ovu, 2020.godinu odlučila lansirati novu, moderniju inačicu svoje uspješnice.

Africa Twin sada ima obujam od 1084 ccm (raniji model 998 ccm) te razvija 102 KS (ranije 95 KS) i 105 Nm (ranije 99 Nm). Već sada ispunjava normu Euro5, a zahvaljujući novom IMU-u (Inertial Measurement Unit) Honda Africa Twin je opremljena iscrpnim paketom elektronike i pomagalima poput tempomata koji je dio serijske opreme.

Novost je 6,5” TFT ekran osjetljiv na dodir s integriranim Apple CarPlay sustavom, bluetooth konekcijom za Andoid i iOS. Ukupno je na raspolaganju šest modova vožnje (četiri imaju prethodno podešene nivoe snage, kočenja i ABS-a za različite opcije vožnje: Tour, Urban, Gravel i Off road. Dva korisnička moda omogućavaju vozaču osobnu kombinaciju navedenih parametara. Isto tako tu su CORNERING ABS za zavoje, kotrola trakcije (HSTC sa sedam razina podešavanja), wheelie control i rear lift control.

Dobila je još veći spremnik goriva od 24,8L koji pruža domet od preko 500 km. U potpunosti je opremljen za duga putovanja s podesivim vjetrobranom u pet stupnjeva, tri stupnja podešavanja zakretnih svjetala ali i tubless gumama.

Od 2016. Honda je prodala više od 87.000 motocikala Africa Twin. S novim modelom u čiji je razvoj implementirano 21 novi patent, Honda namjerava privući na tisuće novih kupaca i predstaviti im bezbroj iskustava koja slave život, a  omogućena su korištenjem ”True Adventure” motocikla.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin