USKORO PRVE ISPORUKE...

Novi Nissan Juke stigao u Hrvatsku, a cijena…

Punih 9 godina čekao se nasljednik prve generacije i jednog od najpopularnijih crossover modela uopće…

Dugo smo čekali i konačno ga dočekali. Svi posjetitelji City Centar One West, na zagrebačkom Jankomiru mogu premijerno vidjeti prvi model Jukea u Hrvatskoj.Kao što smo već pisali, kada se predstavio, novi Juke odradio je svjetsku premijeru u pet gradova diljem Europe. Njegov prethodnik odlazi u mirovinu nakon 9 godina dugog staža… Svojim je predstavljanjem prije devet godina definirao segment coupé-crossovera, a otad je na europskom tržištu prodan u gotovo milijun primjeraka.

Istovremeno je predstavljen u Londonu, Parizu, Milanu, Barceloni i Kölnu, a cilja na europske vozače koji od crossovera ne traže samo praktičnost, već su im važni dizajn, tehnologija i performanse.

Donosi nove tehnologije poput sustava ProPILOT i multimedijskog sustava NissanConnect s ugrađenom Wi-Fi vezom te mogućnosti povezivanja pametnog telefona i internetskog ažuriranja za jednostavniju i sigurniju vožnju.U ponudi motora najzanimljivijim se predstavlja – 1,0-litreni DIG-T trocilindarski motor s turbopunjačem i 117 KS u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom nudi bolje performanse, manju potrošnju goriva i uglađenu vožnju.

Proizvodnja posve novog Jukea nastavit će se u nagrađivanoj tvornici u Sunderlandu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Prve se isporuke ovog vozila u Hrvatskoj očekujemo tijekom siječnja, a cijene još uvijek nisu otkrivene…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo